Спа хотел

Когато говорим за СПА, не само хотелът е важен. Точно поради тази причина решихме да съберем всички курортни градове и дори села в България, където ще прекарате Вашата мечтана ваканция. Събудихме ли интереса Ви за нови преживявания? Продължете да четете.

Говорейки за СПА и курорти, то не можем да направим универсална класация. Причината е, че всеки има различни усещания за „перфектна СПА почивка“. Точно поради този факт, ще Ви представим България като СПА дестинация по доста интересен начин.

В България съчетавате СПА ваканцията с туризъм

В голяма част от чуждестранните хотели, това са просто хотели… да, СПА центровете са на ниво в по-голямата част от случаите, но не можете да се радвате на такава уникална природа наблизо. Те обикновено са отдалечени от всичко и преживяването няма да бъде толкова приятно. Определено е по-добре да се разходите по панорамната пътека и след това да се отдадете на удоволствието от някой масаж..

Тук срещате изключителни професионалисти в процедурите

Убедени сме, че някои от Вас не са повярвали на горния ред. И ги разбираме. Но трябва да Ви кажем, че ако отидете в чуждестранен СПА център, вероятността масажистът да е българин е много голяма. Тоест, тук има много талантливи специалисти в рехабилитацията и удоволствието чрез процедури, просто трябва да отидете на подходящото място. Тук е моментът да Ви посъветваме – винаги посещавайте само СПА центрове, които имат добри отзиви. Това дава известна гаранция, която не е за пренебрегване. Освен това, избирайте предварително процедурите, които искате да си направите. Трябва да знаете, че не всичко е подходящо за Вас, както казахме в статията „ Балнеолечение в България“.

СПА туризмът става все по-популярен

Знаехте ли, че много от чужденците от Европа избират България за своята СПА почивка? Това обикновено са хора, които търсят доста по-добро качество. Аналогично, след като има търсене, има и предлагане. В последно време се строят нови, модерни и луксозни СПА хотели, които са на световно ниво, типичен пример е „Хотел Свети Спас“ Велинград. И това се показва дори само със справка в интернет. Така че България все още си остава една много добра дестинация за какъвто и да е туризъм… сигурни сме, че и Вие ще се убедите ( ако все още не сте сигурни в това, което написахме в горните редове )

Мотивирахме ли Ви с тази статия? Надяваме се. Надяваме се също така да останете доволни от Вашата СПА ваканция, ползвайки помощните статии на нашия уеб сайт.