Спа почивка във Велинград

Всеки, който е тръгнал да търси своето СПА приключение, може да започне своето търсене от Велинград. Курортно градче, прославило се със своите минерални извори, където може да получите спокойствие и успокояващи масажи.
Вие искате да се отпуснете, да не бъдете притеснявани и прочие, затова ще ви се наложи да изберете някои от хотелите, които могат да ви предложат всички удобства или на по-прост език казано — 5 звезден хотел.
Не си мислете, че цените са толкова космически. С една такава почивка за няколко дни, може да си направите много приятна изненада с любимата.
Хотели във Велинград с цени може да се намери на всеки сайт, които предлага информация за хотел. Ние, ще ви предложим няколко варианта на 5 звездни хотели, но не си мислете, че това е класация. Ние просто ви показваме няколко подходящи места за почивка във Велинград.

Роял Спа Велинград.
Вероятно един от любимите на туристите, тъй като предлага 90% от услугите си безплатно. Да, безплатно. Офертите за хотели във Велинград, могат да започват определено от много ниски цени, но този просто няма равен. Дори вие да платите повече за престоя си, това че толкова голяма част от нещата са безплатни, просто компенсира за всичко останало. Има 8 открити и закрити плувни басейна, безплатен Wi-Fi, безплатен паркинг, а гостите могат да ползват безплатен фитнес, хидромасажна вана и сауна.
Безплатно се предлагат финландска сауна, панорамна парна баня и лакониум. От страна на минералните басейни има басейн с минерална вода, 2 басейна с топла минерална вода, 2 шокови басейна и 1 детски басейн. Какво повече му трябва на човек?

Балнеокомплекс „Свети Спас“
Ако мислите, че само предишният хотел предлага толкова много неща безплатно, бъркате се. Този хотел също може да ви предложи същите удобства, но разликата с предишния е, че той има 30 стаи повече, което значи и че самият хотел е по-голям и изглежда по-внушително.
Ресторантът на балнеокомплекса разполага с 270 места, а ако ви трябва конферентна зала за 200 човека, тук ще я намерите. Ако обичате да пиете кафето си докато гледате някой красив пейзаж, тогава ще бъдете приятно изненадани от кафенето с изглед към Рила и Родопите.

„Двореца“
Внушителна 5 етажна сграда в центъра на Велинград. Комплексът предлага изключителна и уникална програма за процедури от висококвалифицирани терапевти и специалисти.
Предлагат се елегантни и удобни стаи, като повечето от тях са за непушачи, а във всяка стая има телевизор, минибар, самостоятелна баня и безплатни тоалетни принадлежности. Разполага с 10 стаи за гости с двигателни увреждания, а с локацията си на самия център на града, го прави още по-подходящо място за хора, които искат да видят града, но в същото време и да се насладят на изворите.

„Макси„
Парк хотел & СПА Макси е разположен сред боров парк на хълм, с което се подразбира, че ще имате прекрасна гледка на околностите. Предлага луксозни стаи, безплатен Wi-Fi, охраняем паркинг и разбира се — СПА център.
Естествено, на хотела не му липсват нито едно от изброените удобства на предишните хотели — самостоятелна баня, wi-fi, паркинг и прочее, но разликата при този хотел е, че ако искате да останете за по-дълго време и искате да имате колкото се може повече спокойствие, то това би било мястото.

Спа хотел във Велинград може да се намери във всеки сайт и дори някое списание, просто трябва добре да знаете какво търсите и колкото повече звезди има той, толкова по-голямо удобство за вас.