С жената на палатка

Колко от вас си спомнят, когато като млади с гаджетата са ходили на палатки в гората, на къмпинг или дори са взимали колата на техните, като вчера са взели книжка и просто са отпрашвали към залеза?

Доста сте, това е напълно ясно, но не ви ли липсва всичко това? Не ви ли липсва природата, спокойствието или поне ужаса, ако изпитвате страх когато чуете нещо навън, а то е само животно? Никой не е казал, че не можете да го имате отново.
Много от вас не са си помисляли за къмпинг с жената, защото просто не се чувствате по същият начин. Нормално, няма я детската ви радост от гаджето и вече знаете, че сте окован за това гадже. Нищо обаче не ви пречи да опитате отново, да отидете с нея на палатка, без значение от колко време сте женени.

В този случай обаче, има две възможности – ако никога преди да се ожените не сте ходили или ако и преди това сте били на палатка или къмпинг. Защото ако никога не сте били, единият може да знае повече от другият за лагеруването и да изглежда като доминираща фигура. Другият естествено, няма да е в гората, а в неговите представи, ще е като в джунгла.

Но, ако преди да се ожените сте ходили, тогава това ще върне хубави спомени (ако има хубави спомени) и пак ще ви накара да се почувствате млади.

Жената обаче, може да се окаже доста трудно да я убедите да дойде с вас. Изобщо не си и помисляйте да я водите за риба, защото за много жени, това е най-глупавото нещо на света. На лов, това също не се вписва много, понеже има много малко жени ловци.

Ако наистина, ще става дума за къмпинг, то тогава изберете подходящо място.

Едно от най-подходящите такива, е на плажа. Всяка жена мечтае да гледа залеза, но никой не казва дали трябва да е от лимузина или от палатка. Разходете се вечерта по плажната ивица, покажете и колко я обичате и ще видите, че дори от това да бъде на палатка, жената ще се зарадва.