Спа хотели в Сандаски

За тези от вас, които още не са посещавали град Сандански – определено трябва да си направите една екскурзия до там. Защо? Защото има много какво да се види, голяма част от града е обновена, пък и почивката в района си заслужава гледането.

Още преди да кажете „Ама от къде пари?“ не бързайте. Ще започнем с това, че хотелите там изобщо не са скъпи. Най-евтината оферта, която ние намерихме беше 28лв за стая с две легла за една нощувка. Отличен начин да преспите с половинката няколко вечери и пак да си изкарате чудесно. Дори и да изберете нещо по-скъпо, примерно бижута онлайн, цените варират от 30 до 120лв, като за тази цена вече говорим за изключителен лукс. Пък и защо да не се поглезите малко.

Сега, за много от вас Сандански е просто град и няма какво да се види или още повече да стоите в някой от хотелите. Нека поне ви кажем, какво се крие в тези хотели.

Започваме с безплатния интернет навсякъде. Телевизия, паркинг – всичко познатото. Няма място, което да се различава с липса на стандартните удобства.Да не забравяме и СПА процедурите. СПА процедурите във всеки хотел се предлагат по- близък или поне малко различен начин. Масажи, хидро вани, джакузита и други. Предлага се пълен комфорт за посетителите на всеки хотел.

Има обаче някои места, които се различават с някое допълнително удобство или екстра. Един от хотелите, на които попаднахме, беше че предлагаше 24 часова поръчка на храна и питиета. Колко от вас са виждали това само по филмите и сте искали да го направите? Да звъннете в 3 сутринта и да си поръчате ягоди с шоколад с шампанско например? Трябва да ги затрудните, нали? Да се докаже, че може да се разчита на качеството и удобството.

Друг СПА хотел, предлага дори нов вид стая – студио. За тези от вас, които не са чували какво представлява това – това е цял апартамент с няколко стаи, баня и няколко екстри, като телевизор, пералня или нещо подобно. Такива също има във Сандански. Ако ви трябва такова нещо, но цената  изобщо не е за дълги семейни почивки. Камините също не са изключени, да не забравяме и СПА процедурите.

Примерите които ви дадохме до тук са от категорията на 3-4 звезди. Ако става дума за 5 звезден хотел, тук нещата вече минават всякакви граници. Уникална гледка през прозореца (СПА хотела се намира някъде на високо), джакузи, няколко вида басейни (закрити, открити, спортни), зали за спорт и забавления, кухня от която да си оближеш пръстите и на краката. Просто там става дума за нещо, което няма да видите в хотела на тъмната улица. Ако не ви се вярва дори в България има хотели, които предлагат лукс, като за холивудски звезди, можете да ги намерите тук hotelibulgaria.com