ENG English
НачалоУсловияКонтакти
 
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

Регион


Почивка на планина в Боровец

» Населено място: Боровец
» Община: Самоков
» Регион: София
» Телефон:
» Моб. телефон:
» Сайт:

Били ли сте някога на Боровец? Ако да, то знаете колко уникално място е. А колко знаете за него и неговите постройки? Неговото съществуване започва още от далечната 1896 г., Когато генерал Тантилов построява първата вила там, а след него княз Фердинанд построява лятната си резиденция. Намира се на 70 км от София, затова е предпочитан от столичаните.

За своята дълголетна история, Боровец е събрал толкова много моменти и преживявания, че можете да опитате от всичко. За тези от вас, който обичат модерните спортове, ще се зарадват на маунтийн байка, полети с парапланер, пейнтбол и други. За традиционните има стрелба с лък, къмпинг, конна езда и въжен риболов. Но това далеч не е всичко, което може да намерите на Боровец. Макар да се слави като отлична дестинация за отдих и почивки, Боровец може да ви предложи много екстремни изживявания, както за младите, така и за семейните. Просто няма начин да не изпитате удоволствие от престоя си.
Щом става дума за престой, къде ще отседнете тогава? Без значение дали сте с деца или само вие двамата или дори приятелска дружина, на вас ви трябва място, на което да отпочинете от дневните и понякога нощните приключения.

Хотел „Ястребец Уелнес и Спа“ е отлично решение за вашия проблем. Искате да се насладите на спокойна почивка на планина, да обходите няколко близки града или забележителности, това е мястото за вашите нощувки. Дори да предпочитате по-дивият живот, хотела може да ви предложи и от него. Можете да организирате семейната си почивка, в която всички да са доволни.

Дори да не става дума за почивка, а за работа, хотела може да помогне и с това начинание. Нужна ви е зала за конференции, тиймбилдинг активност, референции и други, също можете да разчитате на „Ястребец Уелнес и Спа“ . Дори след тези бизнес начинания, вие пак можете да се отдадете на почивка, като посетите забележителностите, като двореца „Царска Бистрица” или рилският манастир. Помислете също и за крепостта Цари Мали град. Ако сред вас има планинари и катерачи, връх Мусала е на ваше разположение.

Хотел Ястребец Уелнес и Спа може да ви помогне в спокойната почивка или бурният и изпълнен с приключения семеен уикенд. Изборът е изцяло ваш.


Офертата е прочетена: 2331 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
  Вид:
    Местоположение:     Населено място:

Вип оферти
Цигов чарк - възможности за туризъм
Екопътека " Властелина на планините "
СПА… в България
Дом " Колеви
Къща за гости " Равеста "