ENG English
НачалоУсловияКонтакти
 
Видове обекти

ЛОКАЦИЯ

Регион


Хотел " Света Неделя "

» Населено място: Коларово
» Община: Петрич
» Регион: Благоевград
» Телефон:
» Моб. телефон: 0888633820
» Сайт: www.url.itbg.eu/352757

Хотел "Света Неделя" се намира в близост до град Петрич на 8км. Разположен е над село Коларово и под най-високият връх на планината-Радомир, до който се достига за около 3-4 часа. Това е единственият хотел в планината Беласица, който предлага добри и качествени удобства съчетани с невероятна природа. Удобен е за хора които искат да изкачат върха или да посетят други забележителности.

Село Коларово се намира в полупланински район — в северното подножие на планината Беласица, известно с името Подгорие. Разположено е в непосредствена близост до границата с Гърция и на около 10 километра западно от общинския център Петрич. Коларово има богато историческо минало. В местността "Мусовица", разположена северно от селото през 80-те години е проучвано енеолитно селище. В местността "Дебелището", северно от селото е било разположено голямо антично селище. Южно от селото в местността "Чуката" се намират останките от късноантична и средновековна крепост.
В близост до Птерич могат да бъдат разгледани редица културни и природни забележителности, сред които къща – музей на българската ясновидка баба Ванга, парк-музей Самуиловата крепост, Чуриловски манастир „Свети Георги” и други.


Офертата е прочетена: 2714 пъти.

Изпратете запитване до подателя на офертата

Име: Телефон: е-mail:

Въведете кода:  

Запитване:

Всички полета са задължителни!     


Търсене
  Вид:
    Местоположение:     Населено място:

Вип оферти
СПА… в България
Екопътека " Властелина на планините "
Цигов чарк - възможности за туризъм
Къща за гости " Равеста "
Дом " Колеви